Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca forhandler med Di Maria

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 27. december 2017




I sommerens transfervindue blev argentinske Angel Di Maria sat i kraftig forbindelse med et skifte til FC Barcelona. En tilgang af Angel Di Maria blev dog aldrig en realitet, da FC Barcelona ikke kunne blive enige med PSG om en pris for kantspilleren.

I dag hævder et fransk medie dog, at FC Barcelona og PSG er blevet enige om en pris på 45 mio. euro for argentineren, hvilket er væsentligt mindre end i sommerens transfervindue, hvor den franske storklub forlangte omkring 75 mio. euro.

FC Barcelona skulle være interesseret i at hente Angel Di Maria, når transfervinduet åbner her i januar, så lige nu er den catalanske storklub i dialog med Angel Di Maria og hans agent, skriver mediet.

Angel Di Maria skulle angiveligt være træt af opholdet i det franske, hvor han er røget om bag i køen ift. startopstillingen, da den franske storklub hentede brasilianske Neymar og franske Mbappe til klubben.

De to sidstnævnte er selvskrevne i startopstillingen sammen med uruguayanske Edinson Cavani, hvilket er årsagen til, at Angel Di Maria har set mange af kampene fra bænken denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca forhandler med Di Maria

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder