Barca fik 1-1 med fra Balaidos

Nyheder - 4. januar 2018

Den spanske pokalturnering var tilbage torsdag aften og det samme var Ousmane Dembélé, som fik 20 minutter siden han blev skadet sidste år mod Getafe. Barcelona og Celta Vigo delte 1-1 og dermed er kampen fortsat åben inden returkampen i næste uge.

Cillessen, Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne, Paulinho, Busquets, Gomes, Vidal, Arnaiz og Denis

Ter Stegen, Rakitic, Dembélé, Mascherano, Alba, Roberto og Alena

- 0-1 15' - Arnaiz
- 1-1 31' - Sisto

2'
- Fin chance til hjemmeholdet. Wass finder Sisto med en god bold, men danskerens brysttæmning ender helt inde ved Cillessen.

8'
- Ny, god chance til Celta - og igen er det Daniel Wass, der er bagmand. Han smider en perfekt aflevering i dybden til Iago Aspas, som netop skal til at svinge venstrebenet, men Nelson Semedo kommer godt ind i en tackling og redder.

9'
- Gomez tager chancen, men Semedo retter af. Barcelonas offensiv har absolut ingenting kreeret hidtil.

11'
- Første chance til Barcelona. Paulinho finder Aleix Vidal i dybden. Han træder i bolden og sender fremstormende Semedo ind i feltet. Han snyder sin direkte modstander med en skudfinte og vipper den efterfølgende ind i hovedet på Gomes, som dog header over og forbi.

15' - MÅL!!
- Så kom målet! Og det er José Arnaiz igen, som nu har scoret i alle Barcas pokalkampe (3) denne sæson. Denis Suárez driver bolden frem i et kontrastød og bliver overhalet af André Gomes, som modtager kuglen. Med god teknik tørrer han sin modstander inde i feltet, drejer rundt og sender en flad bold ind midt i feltet, hvor Arnaiz dukker op og sparker den i mål.

21'
- Aspas sætter Piqué fuldstændig af og sender en god aflevering ind i feltet, men Vermaelen satser alt og får også reddet.

31' - MÅL!
- Så er der udlignet! En aflevering ind i det lille felt finder Aspas, som i glidende stil sparker den op på overliggeren og ned på Cillessen, som tilfældig sender den lige ud i fødderne på Sisto. Fra en meget spids vinkel kanonerer han den ind på Piqué og op i nettaget til 1-1. I situationen havde Piqué mere travlt med at vinke for offside i stedet for at storme ud og dække Sisto af - en stor fejl af forsvarsspilleren.

42'
- Paulinho tager chancen fra distancen, men bolden stryger forbi den ene oppasser.

56'
- Tæt på 1-2! Lucas Digne sender en god bold ind i feltet til José Arnaiz, som i flyvende stil forsøger med hovedestødet, men bolden går forbi.

59'
- DENIS SUÀREZ! Den kommer han til at drømme om, hvis Barcelona ikke vinder. Semedo sætter Sisto af og sender bolden helt om bag i feltet, hvor Suárez kommer i løb ind i bolden fuldstændig upresset, men på forunderlig vis sender han bolden forbi målet.

61'
- BUSQUETS! Vidal finder ham på kanten af feltet og med en følt, men knaldhård afslutning sender han bolden på overliggeren helt oppe ved krydset.

69'
- Celta-spillerne erobrer bolden og kombinerer lynhurtigt hele vejen ind i feltet hvor Emre Mor kommer fri, men hans skud med højrebenet fejler fuldstændigt.

72' - ind-/udskiftning
- Dembele og Rakitic kommer ind for Paulinho og Arnaiz. Dembélé kommer ind til sit comeback efter 108 dages skadefravær.

73'
- KÆMPE CHANCE TIL EMRE MOR! Piqué sover i situationen og Mor er alene igennem, men han knalder den hårdt forbi Cillessens mål.

76' - ind-/udskiftning
- Aleix Vidal går ud, Sergi Roberto kommer ind.

78'
- God chance til Dembele, som løber i dybden til Rakitic' aflevering, men Celta-keeperen kommer godt ud og redder til hjørnespark.

82'
- Godt spil igen af Celta, som denne gang bliver bremset af en heroisk Digne, som hopper ud i verdensrummet og får reddet med ryggen.

90+1'
- TÆT PÅ SEJRSMÅL! Busquets finder Semedo i dybden. Han slår den ind foran mål til Sergi Roberto som har lusket sig med frem, men hans forsøg rammer stolpen!

- Barcelona og Celta deler 1-1 og kampen om billetten videre lever derfor fortsat for begge mandskaber. I returkampen forventes blandt andre Messi at være tilbage. Kampen afvikles på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder