Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho-køb kan betyde farvel til Gomes

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. januar 2018


Coutinho-køb kan betyde farvel til Gomes

Philippe Coutinho ventes at rykke til Barcelona i denne måned og det kan betyde farvel til portugisiske André Gomes - primært af to grunde. Først og fremmest giver det plads i truppen og på banen og dernæst får man en god portion penge ind efter at have brugt mange millioner på Coutinho.

Ifølge A Bola er både West Bromwich og Tottenham interesseret i André Gomes, som af og til har spillet ganske fornuftigt, men uden overhovedet at slå sit navn fast. I midtugen blev han rost for en god kamp mod Celta Vigo, men det sker bestemt ikke ofte, at han bliver rost af tilhængerne.

Gomes ankom til Barcelona fra Valencia i 2016 for 35 millioner euro og lige siden har hans agent, Jorge Mendes, flere gange præsenteret tilbud fra andre klubber til Barcelona, men catalanerne har ikke haft interesse i at sælge portugiseren - muligvis indtil nu.

Den 24-årige portugiser har spillet 62 kampe for Barcelona og sammen med Arda Turan forventes han at blive solgt for at gøre plads til Coutinho - både på lønningslisten mens også i klubbens pengekasse, som bliver tømt godt ud når Liverpool og Barcelona bekræfter handlen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder