Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Odds.dk giver dig dagens spilforslag

Nyheder - 5. januar 2018




Det kan til tider være tidskrævende og svært at gå i dybden med en udvalgt fodboldkamp, hvor man går efter den store gevinst. Derfor er odds.dk stedet for dig, der ønsker at få leveret dybdegående analyser af et panel af fodboldexperter, som dagligt leverer mindst ét spilforslag til dig.

Odds.dk udvælger én kamp dagligt, hvor der bliver strikket en grundig analyse sammen. Her er målet at finde det perfekte match: Et højt odds, hvor sandsynligheden for at det går hjem er højt. Med over 10 års erfaring fra oddsmarkedet handler den røde tråd om at finde de gode kampe, som kan give en ekstra skilling.

De seneste kampe
Tottenham vinder første halvleg mod Swansea: Den gik hjem
Begge hold scorer Liverpool og Everton: Den gik hjem
Manchester United slår Everton: Den gik hjem
Barcelona vinder El Clásico: Den gik hjem

Der ligger altså nogle perler blandt de mange spilforslag, og det er netop dem, som du kan nyde godt af hos odds.dk. Har du selv lyst til at grave dybere med analyserne, så giver sitet dog også mulighed for at følge med i stillingerne rundt omkring i verden, følge med i reglerne, se kampprogrammet og meget mere.

Desuden bliver der også bragt en oversigt over bookmakere, hvor du kan udvælge den bookie, der tilbyder det højeste odds på netop den kamp som du ønsker at spille på. Der er altså rigeligt med tiltag på odds.dk og det handler blot om at grave ned i det - for det hele er ganske gratis og du får et nyt spilforslag hver dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Odds.dk giver dig dagens spilforslag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder