Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta og Coutinho ventes klar i morgen

Nyheder - 24. januar 2018




Andrés Iniesta og Philippe Coutinho døjer med småskader men ventes endelig at være klar til returkampen i Copa del Rey mod Espanyol på Camp Nou i morgen. Først kamp blev tabt med 1-0 så Barcelona har en kamp, der absolut skal vindes for at bibeholde tanken om at vinde pokalturneringen.

Andrés Iniesta sad på bænken i opgøret mod Real Sociedad. Valverde havde ham på bænken i tilfælde af at man skulle ind og jagte noget, og selvom man var bagud 2-0, så bevarede træneren sin tålmodighed og kunne se spillerne på græstæppe komme tilbage og vinde klart. Derfor blev Iniesta på bænken i hele kampen og blev efterfølgende meldt skadet.

Philippe Coutinho blev meldt skadet i forbindelse med sin præsentation i Barcelona. En skade, som Liverpool inden skiftet også havde bekræftet. Brasilianeren blev meldt ude i op til tre uer og der er nu gået to og en halv uge, men han har allerede trænet med bolden og sine nye holdkammerater hvorfor alt tyder på, at han bliver meldt klar til kampen i morgen og starter på bænken.

Det mest sandsynlige er, at både Coutinho og Iniesta starter på bænken i morgen og hvis resultatet tillader det, så kommer de ind i løbet af anden halvleg. Coutinho er under alle omstændigheder klar søndag aften hjemme mod Alavés. Barcelona har allerede designet kamp-banneret for kampen med Coutinho som hovedperson - præcis som de gjorde med Dembélé mod Levante, hvor han også kom i spil efter sin skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta og Coutinho ventes klar i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder