Mest læste denne uge

Barcelona er videre til semifinalen: 2-0

Nyheder - 25. januar 2018

Der var lokalbrag på Camp Nou torsdag aften, da Barcelona tog imod Espanyol. Men det var bestemt ikke fodbolden, som var i fokus. Det var dommeren, der før kampen havde lagt en agenda: skabe opmærksomhed. Og den fik han i den grad. Men Barcelona overvandt alligevel det samlede regnestykke og er videre med 2-1.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Roberto, Busquets, Iniesta, Messi og Suárez

På bænken
Ter Stegen, Coutinho, Paulinho, Paco, Digne, Gomes og Mina

- 1-0 9' - Suárez
- 2-0 25' - Messi

8'
- Gult kort til Suárez for at grine. Han mener, der er hjørnespark, mens dommeren giver målspark. Angriberen griner og dommeren giver ham gult kort.

9' - MÅL!!
- Men Suárez griner videre! Aleix Vidal smækker et indlæg ind i feltet og her kommer Suárez på den og pander den i kassen til 1-0 og sammenlagt 1-1. Dermed er Espanyol tvunget frem i banen efter en ekstrem defensiv indstilling fra første fløjt.

10'
- KÆMPE chance til Espanyol! Piqué bliver sat alt for let af og Moreno kommer fri inde i feltet og får godt med plads, men Cillessen blokerer og Umtiti samler op.

18'
- Tæt på 2-0. Messi smækker et frispark ind i feltet og Piqué er få centimeter fra at kunne heade den over Lopez i målet.

23'
- Ufatteligt dårligt af linjedommeren. Rakitic dækker bolden udover sidelinjen til Barcelonas indkast. Linjedommeren er så tæt på situationen, at han løber tilbage - alligevel dømmer han forkert i situationen.

24'
- Granero med en god chance. Han er helt fri inde i feltet og får en god skudmulighed, men han rammer slet ikke målet.

25' - MÅL!!
- Messi mister bolden i første omgang, men Vidal kommer ind og skaber ubalance i Espanyols jagt på at samle kuglen op. Det giver lidt plads til Messi, som kommer foran sin modstander, tager to træk og knalder bolden i kassen. Den bliver rettet af undervej og snyder keeperen - men i mål kom den og dermed står der 2-0.

28'
- Tæt på 3-0! Roberto stormer frem og smækker den ind til Suárez, men han rammer ikke bolden i forsøget på at sparke den ind.

32'
- Vidal med et aflevering tilbage i feltet til Suárez, som sparker på mål, men en forsvarsspiller blokerer med armen helt inde til kroppen og selvom Suárez appellerer for straffespark, så dømmer dommeren korrekt.

34'
- Tæt på 3-0 igen! Alba spiller den fladt ind til Messi, som med højrebenet banker bolden mod mål, men den sniger sig lige forbi.

40'
- Igen tæt på! Vidal samler en returbold op inde i feltet, men han presses i skudøjeblikket og får kun hjørnespark.

55'
- MESSI! Tæt på igen! Han overrasker og tager chancen langt ude fra, men bolden sniger sig lige forbi målet.

62' - ind-/udskiftning
- Vidal går ud. Paulinho kommer ind.

67'
- Espanyol bryder igennem i venstre side hvor Rakitic er for langsom. Gerard forsøger med et saksespark på det efterfølgende indlæg, men rammer bolden skidt.

68' - ind-/udskiftning
- Så er der debut til Philippe Coutinho! Han kommer ind for Iniesta.

71'
- Coutinho med et hurtigt fodskifte og en tunnel på sin modstander før han bliver nedlagt på kanten af feltet. Messi brager dog frisparket langt over.

73'
- Svinestreg af indskiftede Sergio Garcia. Han træder direkte ned på Suárez' støtteben i øjeblikket hvor han sender en lang aflevering afsted. Suárez er i græsset og bliver tilset før han kommer på højkant igen.

75'
- TO KÆMPE CHANCER! Coutinho finder en helt fri Suárez inde foran mål, men Lopez redder. Returen falder ud til en helt nøgen Rakitic, som også får sit forsøg reddet. Der skulle bolden have været i mål.

77'
- Efter 117 frispark får Naldo gult kort. Han stopper Messi efter et forrygende løb af argentineren gennem fire modstandere. Frispark til Barcelona på et godt sted, men indlægget afvises let.

79'
- Barcelona går benhårdt efter målet der dræber kampen. Her forsøger Messi sig fra distancen, men den sniger sig igen forbi målet.

81'
- Stor chance til Espanyol! Baptistao bliver pludselig sendt alene igennem og har en holdkammerat med inde foran mål, men afleveringen bliver for upræcis samtidig med at Alba generer ham.

88'
- STOLPEN! Rakitic svinger indlægget ind i feltet til Messi, som header på stolpen! Uheld, at den ikke går ind.

90'
- Lahoz bringer sig selv - med vilje - i fokus. Hermoso har lavet tre hårde frispark efter at have fået et gult kort. Her har han ikke bolden inden for spillerafstand og nedlægger Messi, der er retvendt oppe på Espanyols banehalvldel. Klart gult kort, som ikke bliver givet.

90+3' - ind-/udskiftning
- Ivan Rakitic går ud. André Gomes kommer ind.

Slut
- Barcelona er videre til semifinalen med samlet 2-1! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder