Barca kom tilbage mod Alavés: 2-1

Nyheder - 28. januar 2018

Barcelona fik søndag aften besøg af Alavés i La Liga og det blev en yderst spændende kamp, hvor Barcelonas defensiven op til flere gange blev udstillet. Men med Messi og Suárez i målform blev Pacheco i Alavés-målet nødt til at pille bolden ud af eget net.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Digne, Rakitic, Paulinho, Iniesta, Messi, Suárez og Coutinho

Cillessen, Roberto, Busquets, Paco, Alba, Vidal og Mina

- 0-1 23' - John Guidetti
- 1-1 72' - Suárez
- 2-1 84' - Messi

7'
- Digne bryder en bold helt oppe ved feltet og trykker flot af, men bolden glider forbi målet.

15'
- Tæt på selvmål! Messi sætter gang i et angreb og har både Iniesta og Suárez med i det, men Suárez' aflevering bliver bremset af en modstander, som er tæt på at dirigere den i eget mål.

16'
- Straks går det den anden vej og Semedo er pludselig alene med to mand som sidste mand, men Ter Stegen kommer flot ud og redder situationen.

21'
- Tæt på 1-0! Messi sender et frisparksindlæg ind i panden på Suárez, men han får ikke nok vinkel i forsøget og keeperen redder.

23' - MÅL!
- Rakitic læser forsvarsspillet helt forkert og stormer nærmest væk fra John Guidetti, som modtager bolden i dybden og er helt alene med Ter Stegen. Han har en holdkammerat inde midt foran mål, som Ter Stegen også skal være vågen på, men Guidetti sparker bolden ind i egen fod og videre i målet.

26'
- TÆT PÅ 0-2! Sobrino forsøger sig, men Ter Stegen disker op med en forrygende redning. Skandaløst forsvarsspil af Barcelona i øjeblikket.

32'
- COUTINHO! Han samler en løs bold op på kanten af feltet og trykker af, men bolden rettes ud til hjørnespark.

35'
- Messi forsøger med et direkte skud på en skarp frisparksvinkel og tvinger Pacheco ud i en redning der giver hjørnespark.

40'
- MESSI! Iniesta finder ham med et genialt vip ind i feltet og han har egentlig masser af rum, men han kikser sin nedtagning af kuglen, som smutter ind til keeperen.

42'
- Coutinho bliver nedlagt en håndfuld meter uden for feltet. Frispark til Barcelona.

43'
- MESSI PÅ STOLPEN! Han kanonerer frisparket mod mål. Pacheco får lige hånden på og med hjælp af stolpen redder han.

52' - ind-/udskiftning
- Semedo og Digne går ud. Roberto og Alba kommer ind.

58'
- Coutinho finder Alba, som finder Messi, men han bliver så presset i afslutningsøjeblikket, at bolden bare triller ind til keeperen.

63'
- Barcelonas offensiv er langsom og defensiven lige så. Ibai Gomez er helt alene igennem, men til Barcelonas held fumler han med bolden og selvom Duarte kommer i anden bølge og trykker af, så får Piqué rettet den ud til hjørnespark.

65'
- Flot opspil, men Paulinho med et svagt skud lige på keeperen.

66' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Paco kommer ind.

68'
- Messi med en god aflevering til Suárez, som er alene igennem, men Pacheco får lige ramt bolden, som går videre ud til hjørnespark.

70'
- KÆMPE CHANCE! Piqué med to gode offensive aktioner sender Paulinho helt fri, men i to omgange får han ikke skrabet bolden over stregen.

72' - MÅL!!
- Så kom målet! Og det krævede en forrygende præstation af Iniesta, som elegant glider forbi sin modstander og kommer helt ud til baglinjen hvorfra han sender den om i bagrummet af feltet til Suárez, som flugter den i mål via. Piqué.

76'
- Dårlig beslutning af Suárez. Han får en gratis mulighed og har Paco inde foran, men han vælger at skyde mod mål i ubalance og sender den over. Gratis gave, som han ikke udnyttede.

83'
- Paco trækker et frispark på kanten af feltet. God chance for Barcelona.

84' - MÅL!!
- Messi går til bolden og sparker den ind! Den sidder ikke helt ude i siden, men højden er god og Pacheco får kun lige lappen på, men det er ikke nok - og dermed skal Alavés nu frem i banen og jagte.

92'
- MESSI! Han modtager en god bold af Paco og tryller sig forbi første modstander hvorefter han forsøger sig med en ydersideafslutning, men den sidder lige på keeperen.

- Barcelona må igen kæmpe for sejren og og selvom spillet bestemt ikke flød som man kunne forvente, så hentede de altså tre meget vigtige point og bibeholder afstanden på 11 point ned til Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder