Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu støtter Piqués jubelscene

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. februar 2018


Bartomeu støtter Piqués jubelscene

Gerard Piqué stjæler i øjeblikket overskrifterne rundt omkring i verden for sin jubelscene rettet mod Espanyol og klubbens fans. I weekendens kamp scorede han til 1-1 i slutfasen og bad Espanyols fans om at tie stille.

Den erklærede Real Madrid-fan, La Ligas præsident Javier Tebas, var straks ude og fortælle, at sådan en jubelscene bør give en straf - men det er måske på tide at kigge indad før man fyrer ord afsted mod Catalonien - det er nemlig langt fra første gang, at en spiller laver sådan en jubelscene.

Raul gjorde det på Camp Nou hvilket må siges at være langt større end på Espanyols hjemmebane. Cristiano Ronaldo gjorde det på Vicente Calderon mod Atletico Madrid - og på intet tidspunkt i de to nævnte sager blev der talt om en mulig straf. Det bliver der dog talt om i forbindelse med Piqués jubelscene, som på ingen måde var anderledes. Piqué får nu også støtte fra Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu.- Det var en jubelscene, som mange spillere tidligere har lavet efter at have scoret i slutminutterne. Det er bestemt ikke første gang, at en spiller har bedt modstanderholdets fans om at tie stille på den måde.

- Det er normalt. Spillere har endda gjort det på Camp Nou og på andre stadions. Det er en normal jubelscene baseret på en vigtig scoring. Piqué forklarede endda at han gjorde det fordi Espanyols fans fornærmede hans partner og sønner, fortæller Bartomeu.


Ugens mest læste

Seneste nyheder