Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Digne og Mina i forsvaret i morgen?

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 10. februar 2018


Digne og Mina i forsvaret i morgen?

Ernesto Valverde har lørdag formiddag kaldt til træning og som ventet var der dårlige nyheder. Gerard Piqué sluttede pokalsemifinalen mod Valencia med smerter i det knæ, som han også have smerter i inden opgøret og kunne derfor ikke træne med i dag.

Thomas Vermelen er fortsat skadet og trænede derfor heller ikke med. Det kan betyde, at de to forsvarsspillere ikke bliver udtaget til kampen mod Getafe i morgen og da Samuel Umtiti har karantæne, bliver det et ekstremt alternativ forsvar i det catalanske.

Lucas Digne og Yerry Mina er umiddelbart favorit til at spille i midterforsvaret med Sergio Busquets en mulighed i stedet for Digne. Hvis Valverde vælger at kigge ned på B-holdet, så kan 22-årige David Costas få chancen. Spørgsmålet er hvad Valverde har tænkt sig efter dagens træning.

Man så op til flere gange, at Piqué tog sig til sit knæ i torsdagens pokalkamp mod Valencia, men det var ikke før helt til kampens slutfase, at Valverde pillede Piqué ud og sendte Mina på banen. Der ventes at komme nyt omkring skaden i løbet af lørdagen.

Getafe-kampen bliver sparket i gang i morgen eftermiddag klokken 16.15 og du kan få odds 7,00 på at Barcelona vinder kampen. Læs mere og spil med her.


Ugens mest læste

Seneste nyheder