Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Maradona sviner Argentina igen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. februar 2018


Maradona sviner Argentina igen

Diego Maradona har altid haft noget eller nogen at svine til og denne gang går det igen udover Argentina, som ikke har noget at komme efter såfremt det ikke var for Lionel Messi, som er holdet klart største stjerne.

- Sampaoli (Argentina-træner) er heldig. Hvis Messi er motiveret, så dækker han for Sampaolis fejl. Hvis Messi spiller op til sit bedste, så har Argentina 60 procent chance for at vinde VM - for de andre spillere kan kun være et kor, ingen af dem kan synge - det er kun Messi, som kan det.

- Det sårer mig at sige det, men sådan er virkeligheden. Det fungerer ikke. Overskriften skulle være 'Efter Messi, hvad så?' Efter Messi er der ingenting.

- Icardi ved kun hvordan man har sex med sin kammerats kone. Han kender alt til det. Han kan finde sin kammerats hus meget let - helt uden af bruge en GPS. Derfor bør Higuain få en ny chance.

- Det, som irriterer mig er, at argentinerne gennem tiden har arbejde hårdt på at opnå respekt og blive frygtet, men i dag er det kun Messi, som har denne status. Ingen har respekt for Argentina. Se bare på den seneste kamp mod Nigeria - de kunne jo have scoret otte mål mod os.

- Det største problem er deres tilbageløb... der er ingen. Vores midtbane er ikke-eksisterende. Den anden dag blev Di Maria spurgt om hvad hans drøm var. Han sagde, at han ville vinde Champions League. Hvad med at vinde VM? Det er deres tankegang i dag, fortæller Maradona.

Argentina er i VM-gruppe med Island, Kroatien og Nigeria.


Ugens mest læste

Seneste nyheder