Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé har fået en personlig kok

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 17. februar 2018


Dembélé har fået en personlig kok

Ousmane Dembélé har fået den værst tænkelige start på sin karriere i FC Barcelona. Det startede med en skade ude mod Getafe, som krævede en operation. Herefter blev han sat ud af spillet i adskillige måneder før han kunne vende tilbage.

Da han endelig kom tilbage, så blev han igen skadet. Nu er han for anden gang kommet tilbage og Barcelona har gravet dybere i hans personlige vaner og har valgt at hyre en kok til ham, så han kan få den rette kost og smide meget af det fast food, som han spiser, ud.

Det betyder, at en kok hver dag møder op på hans adresse for at lave mad til ham og familien. Desuden bliver han ofte besøgt af klubbens læger og slutteligt har Barcelona med fuld overlæg valgt at holde ham væk fra medierne i håbet om, at nedsætte hans stressniveau, som tydeligvis har været højt siden han skiftede til Barcelona.

Dembélé er blot 20 år og med et så stort skifte er det ikke unaturligt, at stressniveauet øges i takt med at man ikke ønsker at fejle. Barcelona har derfor forsøgt at få ham på rette kurs og håbet er nu at han kan bruge resten af sæsonen på endelig at spille sig ind på holdet.

Han er udtaget til eftermiddagens udekamp mod Eibar.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder