Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messis Chelsea-måltørke sluttede i London

Champions League: Af Sajad Koftan - 21. februar 2018


Messis Chelsea-måltørke sluttede i London

Lionel Messi fik, i tirsdagens CL-opgør i London, endelig ram på Chelsea - en opgave som den argentinske verdensstjerne har haft på sin tjek-liste i noget tid efterhånden.

I niende forsøg lykkedes det endelig for den femdobbelte Ballon d´Or-vinder at score mod Chelsea. Udligningen til 1-1 efter 730 spillede minutter mod englænderne, har dermed givet catalanerne et godt udgangspunkt til returopgøret om to uger på Camp Nou.

Det danske forsvarstalent, Andreas Christensen, påtog sig en uheldig rolle, da danskerens aflevering på tværs af eget felt, hurtigt blev opsnappet af Iniesta, hvorefter en umarkeret Messi efterfølgende sparkede læderet i kassen bag en chanceløs Chelsea-målmand.

- Vi havde svært ved at komme frem til oplagte chancer. Men heldigvis fik vi presset dem til at foretage en fejl, hvorefter vi fik udlignet, sagde en tilfreds Barca-træner, Ernesto Valverde, ved det efterfølgende pressemøde i London.

Forinden havde den brasilianske Chelsea-stjerne Willian, på sit tredje forsøg, bragt Chelsea i front, efter at have været umarkeret udenfor feltet, og derefter skabt eufori på stadion med sin scoring til 1-0 - noget som Barca-træneren også lagde vægt på.

- Vi gav Willian alt for meget plads til at skyde.

- Afleveringen og boldkontrollen var perfekt fra Willian, men vi manglede at dække ham op.

- Vi er glade og tilfredse med resultatet, tilføjede Valverde.

Returopgøret spilles den 14 marts på Camp Nou.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder