Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets satte rekord med sine afleveringer

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 21. februar 2018


Busquets satte rekord med sine afleveringer

Det bekymrer ikke Sergio Busquets om han scorer eller ej. Han er typen der altid bliver bag angriberne og lige foran forsvaret for at binde spillet sammen. Og det formåede han i stor stil i går på grund af Chelseas defensive tilgang.

Selvom Barcelona ikke fik skabt chance på chance, så formåede de at holde på bolden, som tydeligvis var Ernesto Valverdes plan - og midt i kombinationsspillet stod Busquets.

Således forsøgte han sig med 139 afleveringer hvoraf 128 ramte med medspiller. Det giver et snit på 92% afleveringsrate hvilket er rekord i Champions League i denne sæson.

49 af de i alt 139 afleveringer var på egen banehalvdel hvorfor de resterende 90 afleveringer var oppe på Chelseas banehalvdel. Han havde flere afleveringer ud til både Alba og Roberto på kanterne, som kvitterede med indlæg. Dem havde Barcelona 13 af i alt.

Busquets rørte bolden hele 152 gange og erobrede intet mindre end 10 bolde. Det var altså en rigtig god kamp for Busquets.

Frem til gårsdagens kamp lød rekorden på 114 afleveringer hvoraf 111 ramte en medspiller. Det var Paulinho mod Olympiakos.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder