Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Scholes: United må gerne spille som Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. februar 2018


Scholes: United må gerne spille som Barcelona

Manchester United var i går på jagt efter et resultat på Sanchez Pizjuan hvor Sevilla hører til. Efter 90 minutter sluttede kampen 0-0 og det kan kun siges at være et godt resultat for Manchester United, som skal forsøge at gøre tingene færdig på hjemmebane.

Efter opgøret kunne den tidligere Barcelona-spiller og nuværende BT-vært fortælle Paul Scholes, at Barcelona er det eneste hold, som har flere clean sheets end Manchester United i denne sæson.

- Virkelig? Det vidste jeg ikke. Jeg ville ønske, at de (Man. United.) spillede lidt mere som Barcelona. Det ville være helt i orden, ikke?

- Det var en skidt fodboldkamp (Sevilla mod United). Det var svært at kigge på for at være helt ærlig. Kvaliteten i offensiven manglede hos begge hold. Det er ikke sådan noget, som du forventer på dette tidspunkt i Champions League, fortalte Scholes efter kampen.

Til gengæld er han ikke i tvivl om, at med 0-0 på udebane, så skal Manchester United nok klare sig sikkert videre fra returopgøret på Old Trafford. Herefter åbner muligheden for at englænderne møder Barcelona - såfremt de begge altså går videre.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder