Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerrard: Busquets er et mareridt at spille imod

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 23. februar 2018


Gerrard: Busquets er et mareridt at spille imod

FC Barcelona spillede ikke sæsonens bedste fodboldkamp på Stamford Bridge tirsdag aften, men fik alligevel 1-1 med sig hjem til Catalonien. Et rigtig godt resultat, som man skal forsøge at udnytte til at gå videre.

Efter kampen i tirsdag havde Gary Lineker blandt andet besøg af Steven Gerrard, som slet ikke kunne få armene ned efter at have set Sergio Busquets, som spillede en fortryllende kamp og som ligeledes satte afleveringsrekord.

- Efter at have spillet mod Busquets, så begynder du i takt med at tiden går at stoppe med at presse ham. Han er så frustrerende at spille imod.

- Du kan ikke komme tæt på ham, du kan ikke få bold fra ham - du kommer slet ikke i nærheden af at få bolden. Hvis du løber ud af position for at presse ham, så formår han at komme rundt om dig, og du kan ikke presse i 90 minutter. Du spilder bare dine kræfter.

- Han er et mareridt at spille imod. Han sveder nærmest ikke - det er som om, at han kun spiller i anden gear, fortalte Gerrard efter opgøret.

Busquets kontrollerede fuldstændig midtbanen på Chelseas egen bane, men det hang dog også sammen med, at Kanté og Fabregas var blev omskolet til forsvarsspillere i kampen af cheftræner Antonio Conte, som bad alle sine spillere om at stå bag bolden og forsvare eget mål.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder