Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Thiago: City er stærke, men jeg vil se Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. marts 2018


Thiago: City er stærke, men jeg vil se Messi

Bayern Munchens stærke playmaker, Thiago Alcantara, har rost engelske Manchester Ciys form for fodbold, som brasilianeren er stor tilhænger af - men til mediet ESPN FC har Bayern-profilen forklaret, at han hellere vil se Lionel Messis kampe for Barca end at følge det engelske mandskab.

Thiago har spillet sammen med netop Messi over flere sæsoner, indtil det tyske skifte blev en realitet i 2013, hvor midtbane-stjernen skiftede tilværelsen ud med Bayern Munchen.

Thiago, har til mediet, forklaret sit syn på Barcas mandskab sammenlignet med Manchester City, hvor sidstnævnte jo trænes af den velkendte succes-træner, Pep Guardiola.

- City spiller fantastisk, sagde Thiago inden han fortsatte.

- Men jeg tænker ikke "wow" når de spiller, som jeg jo gør nærmest gennem hele kampen når Messi spiller, sagde den 26-årig til mediet.

Bayern har ikke vundet CL siden 2013, selvom tyskerne er nået langt i turnneringen sidenhen, hvor semifinalerne har været endestationen tre gange, de seneste fire år.

Men Thiago, som netop er kommet over den muskel-skade, som jo har holdt teknikeren ude siden november siden år, mener at Bayern er ligeså stærke som City, som jo ledes af manden som hentede den tidligere Barca-spiller til Tyskland.

- Barca. Real Madrid, Manchester City - der er mange hold som man gerne vil spille imod.

- Men intet hold har imponeret mig. De er alle gode fodboldspillere, som os selv. Vi må se, hvem som er bedst på selve dagen, forklarede Thiago.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder