Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Yerry Mina: Jeg prøver bare at vise min glæde

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2018


Yerry Mina: Jeg prøver bare at vise min glæde

Barcelonas nyeste indkøb til forsvarskæden, colombianske Yerry Mina, har i et interview med mediet SPORT, ovenpå på onsdagens catalanske sejr over naboerne fra Espanyol, forklaret at glæden fik frit spil, da Mina scorede på sit straffespark og dermed berigede tilskuerne med sin velkendte dans.

Den høje forsvarsspiller scorede til 4-2 i straffesparks-konkurrencen i Barca-sejren, hvorefter scoringen blev fejret med en kort dans, efter at den colombianske landsholdsspiller fik spillet samtlige minutter af kampen.

- Jeg forsøger altid at skabe en god stemning, da jeg virkelig har masser af glæde indeni mig, forklarede Mina til journalisterne efter kampen.

- Jeg havde lovet min familie at jeg ville fejre mit første Barca-mål på en personlig måde. Og jeg er bare glad for at være i klubben, forklarede Barcas højeste spiller.

- Klubben er enorm, en af de største klubber i verden. Så selvom man arbejder hårdt hver dag, så skal man huske at nyde det, og gribe de muligheder som opstår, forklarede Yerry Mina.

Nedenfor findes scoringen og den efterfølgende fejring fra den glade forsvarsspillerOdds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder