Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Napoli opgiver ikke Denis Suárez

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. marts 2018


Napoli opgiver ikke Denis Suárez

Det lader til at blive ganske let for Napoli at hente Denis Suárez til sommer og derfor har de også konstant udvist interesse for ham. Denis får nærmest ingen spilletid under Ernesto Valverde og forventes at skifte til klub til sommer.

Valverde har igennem hele sæsonen vist, at han ikke har den store fidus til Denis, som ofte bliver siet fra eller må sidde på bænken gennem samtlige kampe. I midtugen var Barcelona taget til Lleida for at spille den uofficielle Copa Catalunya-finale og her fik Denis endelig lidt spilletid i en kamp, som ikke havde den store betydning.

Valverde sparede sine store profiler og det var kun reserverne og B-spillere, som deltog. Denis fik lov til at starte inde og spillede ganske udmærket inden han måtte lade sig udskifte med en skade, som holder ham ude i op til tre uger.

Ifølge SPORT har Napoli-træner Maurizio Sarri ikke opgivet at hente Denis til sommer og italienernes præsident Aurelio De Laurentiis har tidligere omtalt Denis som en 'wonderkid'. Interessen er altså total fra Napoli og det ventes, at de nok skal få fingrene i Barcelonas midtbanespiller til sommer.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder