Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kinesere afviser Iniesta-skifte

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. marts 2018


Kinesere afviser Iniesta-skifte

Andrés Iniestas fremtid er fortsat et spørgsmålstegn. Han løber lige nu rundt i FC Barcelona med en livstidskontrakt som betyder, at han kan bryde fri når han ønsker det - og han har allerede indrømmet, at han ikke ved hvad der skal ske når indeværende sæson slutter.

Iniesta har altid været tro mod Barcelona og klart erkendt, at han stopper den dag han ikke længere føler, at han kan bidrage med noget til Barcelona. Disse dage er bestemt ikke ankommet endnu - men til sommer kan piben have fået en ny lyd.

I forbindelse med spørgsmålstegnet har kinesiske Tianjin Quanjian været nævnt som en ny mulig arbejdsgiver for midtbanespilleren og nogle aviser har endda skrevet, at Iniesta allerede har indgået en aftale med Tianjin Quanjian, men det kunne klubben i går klart afvise ved at fortælle, at historierne er falske.

Lige nu fokuserer Iniesta på at blive klar til morgendagens brag på Camp Nou, hvor Chelsea kigger forbi. Iniesta var med i det første opgør på Stamford Bridge og opsnappede en aflevering fra Andreas Christensen, som han sendte videre til Messi, der sikkert sendte den ind forbi Courtois.

Kampen mod Chelsea sparkes i gang klokken 20.45 i morgen. Senere i dag offentliggører Valverde sin trup.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder