Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Jeg tænker det samme som Rakitic

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 12. marts 2018


Coutinho: Jeg tænker det samme som Rakitic

I dag sad Phillippe Coutinho overfor pressen og snakkede forud for det kommende Champions League-opgør mod Chelsea FC. Den brasilianske midtbanespiller startede ud med at sætte ord på de seneste rygter omkring Neymars mulige tilbagevending og der ingen tvivl om at han er åben overfor det.

- Jeg tænker det samme som Rakitic. Jeg håber han kan vende tilbage. Jeg spiller med Neymar på landsholdet, det er en fornøjelse. Det ville være fantastisk.

Derefter kommenterede Coutinho på den nye aftale, som er kommet på plads med Arthur Melo. Coutinho er umiddelbart overbevist om den mulige kommende Barca-spillers talent.

- Han er en fantastisk spiller. Jeg har mødt ham på landsholdet. Han har en masse kvaliteter og karakter. Han viser det altid i sit spil. Derudover er han også en rigtigt god person udenfor banen, fortæller han og sender et par ord til Dembélé efterfølgende:

- Vi lærer fodbolden her. Vi tilpasser os. I lørdags var jeg heldig nok til at score, men spillet var alt takket været Dembélé.

Til slut afrundede han det med refleksion over den kommende Champions League-kamp, hvor Chelsea gæster Camp Nou. Den tidligere Liverpool-spiller kan dog ikke spille Champions League for Barca lige foreløbig, da han er registreret med Liverpool i denne sæson.

- Det er en stor kamp. En som jeg vil følge som en fan og støtte holdet. Vi vil vinde og det er det som vi går for. Det er en svær kamp. De har et godt hold. Vi må spille som altid, være klare og score det første mål.

Coutinho virker meget glad for at være i klubben, og ser frem til at vinde en masse trofæer, og han fastslår at holdet vil kæmpe til det sidste.


Ugens mest læste

Seneste nyheder