Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ærlig Conte: Messi var igen forskellen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. marts 2018


Ærlig Conte: Messi var igen forskellen

Chelseas italienske træner, Antonio Conte, erkendte at London-holdet blev blæst ud af Catalonien og at årsagen var verdens bedste spiller, Lionel Messi, som nu har sendt sin klub i CL-kvartfinalerne for ellevte sæson i træk.

De engelske mestre fra Chelsea måtte frem på banen i onsdagens opgør, som jo gav plads den anden vej til de offensive kræfter fra Barca, hvor Messi, som den første i kampen, efter blot 128 sekunder, gav catalanerne føringen i kampen.

Herefter var den argentinske stjerne oplægger til Ousmane Dembele flotte mål til 2-0, hvor Messi gjorde alt forarbejdet, og lagde derefterr bolden på tværs til en fremadstormende franskmand, som sparkede læderet op i det lange hjørne, inden troldmanden selv fandt vej til netmaskerne for anden gang i kampen med sit mål til 3-0

Chelseas træner, Antonio Conte, var efter kampen bund-ærlig i sit interview med det engelske medie BT Sports.

- I begge opgør har Messi været den afgørende faktor. Vi taler altså om verdens bedste fodboldspiller. Vi har heller ikke været heldige. Vi ramte stolpen fire gange over to kampe, og Barcelona scorede da vi havde voret momentum.

- Barcelona er kyniske og utroligt effektive. Vi har derimod vores chancer, men vi scorer ikke, fortsatte træneren.

- Men på samme tid, fortryder vi intet. Jeg er stolt af mine spillere, som virkelig spillede passioneret fodbold, selvom jeg ikke synes vi fortjente at tabe 3-0.

Conte var rasende på liniedommeren, som ikke fik tildelt englænderne et straffespark, da Chelseas Marcos Alonso faldt i feltet - en situation som kunne have været afgørende.

- Jeg så ikke episoden igen på tv, men under kampen synes jeg at det lignede et klart straffe.

- Men igen, ingen grund til at brokke sig nu. Vi må videre og forberede os til kampen mod Leicester på søndag, sagde Antonio Conte, som medierne ikke spår mange chancer som manager for Chelsea i den kommende sæson, efter nederlaget til Barca.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder