Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembele: Jeg er en Ferrari under udvikling

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. marts 2018


Dembele: Jeg er en Ferrari under udvikling

Ousmane Dembele - Barcelonas unge angriber fik tanket mere end et par liter selvtillid ned i den franske tank, efter sin flotte scoring til 2-0 - hvorefter den franske landsholdsspiller overfor mediet, Onze Mondial, fik sammenlignet sig selv med en Ferrari, som for tiden er under udvikling, ifølge stjernen selv.

Dembele blev spurgt om Barca-angriberen kunne sammenlignes med en Ferrari, hvorefter franskmanden svarede følgende.

- En Ferrari ? Det er lidt overdrevet. Man kan sige at jeg er en Ferrari under udvikling. Lad os håbe at jeg snart bliver færdig-produceret, sagde Dembele med en stort smil på læben, hvor han jo naturligvis strålede af både glæde og selvtillid, efter sin vigtige scoring mod Chelsea.

Den 20-årige Barca-angriber forklarede samtidig at det jo tager sin tid at komme helt op i niveau, blandt de bedste i verden.

- At være en god fodboldspiller er ikke nok for at kunne spille for Barcelona. Man skal være mere end bare god.

- Jeg prøver at blive bedre hver dag, hvor jeg vil stoppe med at miste bolden. Det prøver jeg altid at rette op på, hver sæson. Og det er ingen joke. I Barcelona handler det om boldbesiddelse. Når jeg så mister bolden, er det ikke altid nemt at blive tilgivet.

- Presset er enormt her, så jeg må blive bedre til at holde på bolden, tilføjede Dembele.

- Men det går fint med at forsvare, selvom det ikke er det fedeste i verden. Jeg gør det for holdet.

Dembele scorede sit første mål i Barca-trøjen da han kanonerede bolden op i venstre mål-hjørne, efter en aflevering fra den dobbelte målscorer, Lionel Messi.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder