Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Min sidste chance i Rusland

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. marts 2018


Messi: Min sidste chance i Rusland

Den argentinske superstjerne, Lionel Messi, har overfor tv-udsendelsen, La Cornisa, som kører i hjemlandet, forklaret at den kommende VM-slutrunde i Rusland, er sidste mulighed for VM-hæder for Messi selv og landsholds-truppens aldrende profiler.

Fodbold-ikonets to hænder er efterhånden vant til at løfte pokaler - ihvertfald for FC Barcelona, hvorimod det mildest talt kniber med landsholds-succes for Argentina.

Messi og Argentina har forladt banen som tabere i en finale, i de tre seneste landsholds-turneringer - VM i 2014, Copa America i 2015 og 2016.

- Jeg har grædt nogle gange grundet nederlag i disse afgørende kampe, da betydningen og vigtigheden for Argentina er enorm, sagde Messi i den argentinske tv-udsendelse.

- De tre tabte finaler var store piller at sluge. Selv med tre finaler i træk var ikke nok for os.

Den 30-årige femdobbelte Ballon d´Or-vinder bliver 31 til juni, mens holdkammeraterne, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Di Maria, Nicolas Otamendi og Javier Mascherano alle runder de 30 år, i den kommende tid, når VM-slutrunden fløjtes igang.

- Vi lægger vores lid til VM, forsatte Messi.

- Hvis ikke vi vinder tuneringen i Rusland, så kan det være sidste udkald for mange af os.

Barca-magikeren drømmer om at løfte den eftertragtede VM-pokal - et guld-trofæ som finalisterne fra Tyskland fik snuppet, for næsen af netop Argenina, i finalen i Brasilien for fire år siden.

- Jeg forestiller mig at være i en finale - vinde den - og derefter løfte pokalen i Rusland. Det er faktisk en drøm som jeg altid har op til en stor slutrunde, og følelsen bliver kun stærkere jo tættere vi kommer på en stor turnering, erkendte Messi.

- Jeg håber inderligt at VM bliver stort for alle argentinere, ligesom i 2014, hvor vi sammen havde nogle uforglemmelige oplevelser. Men denne gang skal vi løfte pokalen og indfri den drøm, sagde Messi i tv-programmet til den argentinske befolkning.

Argentina er i VM-gruppe med Island, Kroatien og Nigeria.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder