Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Verratti stikker til Messi

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2018


Verratti stikker til Messi

Det er ikke kun kvaliteterne med fødderne på banen, som Messi vinder kampe med, hvis man spørger Marco Verratti. Argentineren går også fri, når han burde blive straffet. Italieneren blev udvist mod Real Madrid i Champions League for at brokke sig til et gult kort nummer to.

Han erkender, at hans reaktion var dårlig og at han skal forbedre sig på dét punkt. Og i den forbindelse stikker han til Messi.

- Det var mig, som var forkert på den mod Real Madrid, men det var et rødt kort, som kom fra min frustration og jeg mener, at dommerne gerne må have en længere linje.

- Men Messi går jo bare rundt og peger sine fingre op i dommerens hoved uden at blive straffet, fortæller Verratti til Gazzetta dello Sport

Om det er den fysiske reaktion eller hvad der bliver sagt, som dommerne giver gult kort for, er endnu uvist. I begge situationer (da Messi pegede på dommeren og da Verratti reagerede voldsomt nok til et gult kort) fik de begge sagt noget til dommeren. Verratti fik sit gule kort nummer to og måtte forlade banen mens Messi gik fri.

Slutteligt forklarede Verratti også at Neymars skade svarer til at man tager Messi væk fra Barcelona. Neymar var med i det første opgør på Bernabeu, som PSG tabte med 3-1 men han blev frem mod returkampen alvorligt skadet og var derfor ikke med i hjemmekampen mod madrilenerne.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder