Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Min fremtid skal afklares før VM

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 21. marts 2018


Griezmann: Min fremtid skal afklares før VM

Atletico Madrids største stjerne, Antoine Griezmann, vil have sin fremtid på plads, inden angriberen støder til den franske VM-trup til juni - mens FC Barcelona jo stadig, efter alt at dømme, er på jagt efter den låshårede franskmands underskrift.

Griezmann blev i starten af sæsonen sat i forbindelse med et skifte til engelske Manchester United, hvorefter rygtet faldt til jorden, da Griezmann selv afviste alle spekulationer og erklærede sin kærlighed til Diego Simeones projekt med Atletico Madrid.

Rygter og forlydenheder har siden floreret, hvor FC Barcelona, sent sidste år, forsøgte sig med en kraftig charme-offensiv, som blev rettet mod den skarpe franskmand.

Flere medier har desuden hævdet at catalanerne skulle have holdt hemmelige møder med netop Griezmann, med henblik på at lokke den franske landsholdsspiller til Barca.

Griezmann selv har, overfor mediet L´Equipe, givet følgende kommentarer, da han blev spurgt ind til sin fremtid.

- Jeg vil gerne kunne rejse til Rusland, uden for mange bekymringer eller spekulationer i baghovedet. Det handler ikke om at spå om fremtiden, men mere om at have ro i sindet og få klarlagt, hvad der skal ske, forklarede Griezmann.

- Det kan lyde lidt for kedeligt, men jeg har faktisk lovet min søster at få min fremtid på plads, inden VM starter.

- Det som generer mig mest, er at alle mennesker spørger til min fremtid, fortsatte stjernen.

Antoine Griezmann, som kom på en flot tredjeplads ved Ballon d´Or i 2016, stræber efter at vinde titlen på et tidspunkt, selvom det, ifølge målscoreren selv, ikke er en titel som angriberen tænker for meget over at opnå.

- Når jeg har det godt på landsholdet, så har alle det godt omkring mig, tilføjede den franske landsholdsspiller

- Jeg vil virkelig gerne vinde VM eller Champions League. Derefter skal Ballon d´Or nok komme automatisk.

- Jeg er en del af en gruppe bestående af verdensklasse-spillere på landsholdet og i Ateltico, hvor jeg altid fokuserer mere på kollektivet end på de indivduelle titler. Den europæiske topscorer-titel siger mig jo intet, hvis ikke jeg vinder trofæer med min klub eller landsholdet, sagde spilleren til det franske medie.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder