Mest læste denne uge

Suárez og Uruguay satte Wales på plads

Landskampe - 26. marts 2018

Luis Suárez spillede hele kampen, da Uruguay i dag slog Wales med 1-0 i China Cup. Uruguay kom frem til et par store chancer i første halvleg, hvor Suárez helt klart skulle have stået for kampens første mål.

Efter en halv time opsnappede han en tilbageaflevering, rundede keeperen og skød på mål, men bolden ramte stolpen og sprang ud i spil igen. Forinden var han tæt på at være i oplæggerens rolle, men Cavani kom lige præcis for sent på det ellers gode indlæg. Wales gik mest efter indlæg fra siderne i første halvleg, som Uruguay dog fik lukket af for.

I første halvlegs overtid var Gareth Bale tæt på at score kampens første mål, da han med et lumsk hovedstød forsøgte at dirigere bolden ind bag Fernando Muslera. Keeperen fik dog lappen på og stod for en super flot redning.

Fire minutter inde i anden halvleg fik Uruguay et fortjent mål. En aflevering blev slået om bag Wales' forsvar og siden spillet ind i det lille felt til Cavani, som sikkert scorede. 10 minutter senere fik Suárez bolden i mål, men dommeren annullerede for offside.

Selvom Wales i slutfasen pressede hårdt på mens Uruguay forsøgte sig med omstillinger, så var det Suárez og co. der trak det længste strå og dermed blev vinderen af China Cup. Se Suárez fejre trofæet herunder.