Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves: Coutinho er ligeså god som Neymar

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 27. marts 2018Dani Alves: Coutinho er ligeså god som Neymar

PSG´s Dani Alves er ikke bekymret for brasiliens landshold, nu når en af holdets største stjerner, Neymar, døjer med en brækket tå - Philippe Coutinho er nemlig ligeså god som sin skadede landsmand, ifølge den tidligere Barca-back.

25-årige Coutinho er blomstret op som en af verdens mest talentfulde offensiv-spillere, hvor den tyske træner, Jurgen Klopps Liverpool, har været sprudlende i de offensive tangenter - noget som Coutinho har nydt godt af.

Dani Alves er da også stor fan af sin brasilianske holdkammerat, som, ifølge PSG-backen, burde rangeres ligeså højt, som sin landsmand og ven, Neymar, når det kommer til de fodboldmæssige kompetencer.

- Jeg mener at Coutinho er på samme niveau som Neymar, hvor Coutinho har en enorm indflydelse på vores hold og vores spil, sagde Alves til mediet SPORT som optakt til tirsdagens venskabskamp mellem Brasilien og Tyskland.

- Coutinho har været igennem en rivende udvikling både i Liverpool og nu Barca, hvor han har lært at læse spillet bedre og træffe de rigtige beslutninger.

- Det er virkelig godt at se, specielt fordi man selv spiller sammen med så god en fodboldspiller, med så store egenskaber. Vi har flere af disse topspillere. Vi er bare heldige at have disse type spillere på vores hold, som gør det til en fantastisk trup.

- Vi må forsøge at få det bedste ud af vores enorme potentiale, sagde Alves til mediet med henvisning til den kommende VM-slutrunde i Rusland.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder