Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham vil kapre André Gomes

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 14. april 2018


Tottenham vil kapre André Gomes

André Gomes har ikke slået igennem i Barcelona og selv med en modig besked for nogle uger siden om, at hans tid i klubben har været som et helvede, der ledte til stor støtte fra tilhængerne, så har han ikke formået at sætte sit præg på spillet.

At portugiseren er på vej ud af klubben bør være en klar mission for ledelsen. Nu melder avisen SPORT, at Tottenham har et kig på midtbanespilleren, som seneste var i aktion for Barcelona i tirsdags, da han blev skiftet ind i skuffelsen mod Roma.

Gomes har en kontrakt til 2021 og koster 100 millioner euro at købe fri. Barcelona købte ham for 35 millioner euro plus 20 millioner euro i variabler - men her er det kun 5 millioner, som der er sandsynlighed for at Barcelona må betale. De resterende 15 millioner euro får Valencia nemlig kun hvis Gomes vinder Ballon d'Or som Barcelona-spiller.

Tottenham-træner Mauricio Pochettino er godt klar over, at Gomes bestemt ikke har levet om til forventninger siden skiftet til Barcelona, men i Tottenham spiller man på en anden måde og træneren tror på, at Gomes kan komme til sin ret i den forbindelse.

Gomes har i denne sæson spillet med i 33 kampe uden at hverken score eller assistere.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder