Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca hentede smal sejr mod Valencia: 2-1

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 14. april 2018


Barca hentede smal sejr mod Valencia: 2-1

Barcelona spillede endnu engang en skidt kamp. De formåede ikke at sprudle eller presse Valencia i bund. Forskellen fra Rom var, at catalanerne var mere på bolden, men det holdt hårdt, da slutminutterne blev svære.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué,Umtiti, Alba, Paulinho, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Coutinho

På bænken
Jasper Cillessen, Semedo, Vermaelen, Denis Suárez, André Gomes, Ousmane Dembélé og Paco Alcácer

Mål
- 1-0 15' - Suárez
- 2-0 51' - Umtiti
- 2-1 87' - Parejo (Straffespark)
4'
- Barcelona har startet ekstremt dårligt. Ikke to afleveringer kan de sætte sammen. Guedes tager her et skud fra distancen og forsøger at krølle den ind, men Ter Stegen får lige lappen på og redder.

6'
- Suárez fortsætter hvor han slap. Forrygende angreb, som ender med et aflevering fra Iniesta til en helt fri Suárez tæt under mål, men han rammer bolden fuldstændig forkert og ødelægger muligheden.

7'
- Allerede gult kort til Piqué, som bremser en omstilling.

14'
- KÆMPE CHANCE! Iniesta til Suárez og videre til Alba, som er alene inde i feltet. Han har Suárez med sig i en fri position, men han vælger at sparke på mål og kan se keeper Neto redde.

15' - MÅL!!
- Så kom der mål på Camp Nou. Coutinho med en stikning ind i feltet til Suárez, som denne gang ramte bolden godt og sendte den i mål til 1-0.

18'
- Guedes med en ny skudmulighed, men igen piller Ter Stegen den. Guedes har et fremragende skud, men det er som om Barcelona-spillerne ikke har talt om det; han kommer ofte fri til disse skudmuligheder.

20'
- Atter engang står Guedes fri til skud. Heldigvis for Barca rettes den af og går lige præcis forbi målet og ud til hjørnespark.

24'
- KÆMPE FEJL AF TER STEGEN! Han spiller den lige ud til en Valencia-spiller, som inde i feltet finder en fri Rodrigo. Han trykker af, men den tyske keeper redder flot og får hjælp af overliggeren.

43'
- Kæmpe fejl af Piqué. Bolden bliver erobret i feltet og så afleverer Piqué den direkte til Rodrigo, som trykker af, men Ter Stegen redder.

50'
- Reddet på stregen! Barcelona kan stadig ikke få spillet til at hænge sammen og her får Rodrigo endnu en gylden mulighed efter en fejl af Umtiti, men Piqué redder som sidste mand på stregen.

51' - MÅL!!
- Umtiti kommer op til et hjørnespark og pander den i kassen til 2-0!

65'
- Busquets agerer venstre kant og svinger indlægget ind til Messi, som forsøger sig med en flugter fra kanten af feltet, men den sniger sig lige over kassen. Tæt på!

70'
- Flot angreb. Iniesta bevæger sig om i bagrummet i feltet og modtager bolden af Messi. Iniesta forsøger med en flugter, men Neto redder i sidste øjeblik.

78'
- Tæt på af Messi! Han er forfulgt af fire modstandere og presset hårdt, men han formår at trykke af og uden at Neto ser bolden, så går den lige forbi målet.

79' - ind-/udskiftning
- Coutinho, der er helt frisk efter at have siddet over i midtugens kamp, bliver pillet ud. Dembélé kommer ind.

84' - ind-/udskiftning
- Iniesta pilles ud. Denis kommer ind.

86' - STRAFFESPARK!
- Dembélé stormer tilbage og nedlægger en Valencia-spiller i feltet. Han kommer tydeligt for sent og klart straffespark.

87 ' - MÅL!
- Parejo med et fladt spark, som Ter Stegen har, men den ruller under ham og i det han er på vej op, triller den over stregen. 2-1 nu.

92'
- Sådan spiller man sig ikke på holdet. Messi en omstilling finder Denis Suárez alene med keeperen, men han brænder.

Slut
- Barcelona henter en smal sejr og nu rettes øjnene mod Atletico Madrids kamp for at se, om de kan hente tre point.


Ugens mest læste

Seneste nyheder