Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Det er som om ligaen er ligegyldig nu

Nyheder: Af Omar Nabil Hawwash - 14. april 2018


Suárez: Det er som om ligaen er ligegyldig nu

Barcelonas spillere, trænerstab og fans er stadigvæk i gang med at komme sig over det chokexit, man var vidne til, da græske Kostas Manolas slog til med et mål, der endte med at få Roma videre, og de, der ellers var favoritter, Barca, ud af Champions League.

Det var derfor halvhjertet at mange fans så kampen mod Valencia, og på trods af en sejr på 2-1, hvor reduceringsmålet fra Valencia var på et straffe der uheldigt for ter Stegen gled under armene på ham, var det heller ikke alle fans der var tilfredse efter sejren; og her har Roma-kampen haft stor indflydelse.

Kort efter kampen, har Luis Suárez, som scorede målet til 1-0, men som heller ikke havde en ligefrem fremragende kamp, givet udtryk for, at spillerne hører fansene - også dem der ikke er på Camp Nou - og han bekræfter, at moralen på holdet ikke ligefrem er i top.

- Statistikker er der for at slås. Vi vidste at fansene ville være vrede, men vi har også selv ondt (efter nederlaget til Roma, red.). Det er som om det er ligemeget at vinde ligaen nu, fortæller han til beIN Sports.

- Vi forsøgte at bekræfte den fantastiske ligasæson, vi har haft hidtil, efter mavepusteren fra her forleden (mod Roma, red.). Vi var i dag i stand til at få alle tre point, hvilket er det vigtigste.

Suárez forklarer, at de tre point, ikke kun grundet den rekord, der nu er slået, men også at de kommer efter Roma-kampen, er vigtige:

- Det er et skridt tættere på at nå målet (at vinde ligaen, red.). Det er en god føring, og nu skal vi tænke på kampen på tirsdag (mod Celta Vigo på udebane, red.).

Til sidst bekræfter han moralen på holdet:

- Det vigtigste var målet til 1-0, velvidende at humøret ikke var godt, og vi så hvordan det hele endte, afslutter Suárez.

På trods af sin dårlige målscorestatistik i sæsonens udgave af Champions League formåede Suárez dog at score sit 23. mål i ligaen, hvor han nu er delt 2’er med Real Madrids Cristiano Ronaldo på ligaens topscorertabel. Målet kom i Barcas 39. ubesejrede ligakamp i streg, og rekorden blev altså slået, idet de tidligere ejere af rekorden var Real Sociedad, der var oppe på 38 kampe i streg i deres sæson i slut 80’erne. Den rekord tilhører altså nu Barca.

I de 39 kampe er kun 7 endt uafgjort, men den rekord vil igen testes, når Blaugrana-tropperne møder et Celta Vigo-hold, der altid formår at gøre det svært for Barca.

Dén kamp spilles på tirsdag klokken 21:00 i Vigo.


Ugens mest læste

Seneste nyheder