Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor stormede Dembélé ud af Camp Nou

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 15. april 2018


Derfor stormede Dembélé ud af Camp Nou

Ousmane Dembélé var rigtig ked af det efter kampen mod Valencia i går. Først og fremmest måtte han endnu engang se skuffende til fra bænken mens holdkammeraterne løb på banen. I Rom fik han de sidste fem minutter og i går blev han skiftet ind med 10 minutter igen.

Her formåede han ikke at sætte sit præg på kampen - det er også svært på 10 minutter - men til gengæld stormede han tilbage i slutminutterne for at forsvare et Valencia-angreb, men i stedet begik han et straffespark som Parejo fik scoret på.

Da kampen blev fløjtet af var Dembélé utrolig irriteret og ked af det. Først og fremmest irriteret over, at Valverde roser ham i medierne, men sjældent spiller med ham fra start. Dernæst ked af det for at begå et straffespark, der kunne have indledt et Valencia-comeback.

Da dommerens sidste fløjte lød, gik Barca-spillerne kort rundt for at takke tilhængerne, men Dembélé var stormet ned i spillertunnellen for at komme ned i omklædningsrummet. Franskmanden var utrolig irriteret og ked af det, at han mistede overblikket og forlod banen som første mand.

Dembélé har deltaget i 15 kampe i denne sæson. Det hænger naturligvis også sammen med hans to skader, men til gengæld har han kun spillet fuldtid én gang. I alt er det blevet til 762 minutter på banen for Barcelona.

Han har i den grad været offer for Ernesto Valverdes formationskifte fra 4-3-3 til 4-4-2.


Ugens mest læste

Seneste nyheder