Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi og Valdés tager træneruddannelse sammen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. april 2018


Xavi og Valdés tager træneruddannelse sammen

Er det et nyt makkerpar på Camp Nou i fremtiden? Det er ikke til at vide endnu, men én ting er sikkert: Xavi Hernandez og Victor Valdés starter deres officielle træneruddannelse i denne uge. Valdés starter i dag mens Xavi starter i morgen.

Det hele foregår i Madrid, hvor også Raúl, Marcos Senna og Xabi Alonso er at finde til træneruddannelsen. Den starter egentlig i dag, men Xavi møder først op i morgen, da hans hold Al Sadd møder Persepolis i Tehran senere i dag. Herefter rejser han tilbage til Doha for at flyve videre til Madrid og være klar til træneruddannelsen i morgen.

I og med at Xavi endnu ikke har afsluttet sin aktive spillerkarriere, så kommer han til at pendle utrolig meget for at møde op til træning og kampe og samtidig være aktiv på uddannelsen i Madrid. Valdés og de andre drenge starter allerede i dag i jagten på deres trænerlicens.

Xavi har aldrig lagt skjul på, at han godt kunne tænke sig at vende tilbage til Barcelona i rollen som cheftræner, men det kræver en masse forberedelse og arbejde inden og det er netop det, som han er i gang med nu. Med sin fodbold i Qatar er der et langt mindre pres end han er vant til i Barcelona og derfor får han god tid til at forberede sig.


Ugens mest læste

Seneste nyheder