Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er Barcelonas tifo til pokalfinalen

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 19. april 2018


Her er Barcelonas tifo til pokalfinalen

Der bliver fest og masser af farver når FC Barcelona og Sevilla brager sammen i Copa del Rey finalen lørdag aften. I går kunne Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu fortælle om den tifo, der bliver rullet ud til finalen.

Tifoen kommer til at bære farverne fra det catalanske flag med ordende 'Barça, Barça, Barça'. Pokalfinalen er i den grad gået mod den politiske side, da Catalonien kæmper for selvstændighed og i den forbindelse er flere civile blevet anholdt for at ytre sig. Præsidenten bekræftede dog at klubben for altid vil kæmpe for ytringsfriheden, som pt. ikke er til stede i Spanien omkring Catalonien.

Desuden har La Liga-præsidenten Javier Tebas fortalt, at hvis han stod for Copa del Rey, så ville det give store konsekvenser at pifte når hymnen lød over stadion og for at vise catalanske flag. Copa del Rey er 'Kongens turnering' og derfor er kongen også til stede til samtlige pokalfinaler. De catalanske tilhængere glæder sig derfor ekstra meget til opgøret, da det er en af de store begivenheder, hvor de for alvor kan ytre sig.

Finalen afvikles lørdag klokken 21.30.


Ugens mest læste

Seneste nyheder