Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Espanyol-fans hylder Iniesta

Nyheder - 28. april 2018




Luften mellem FC Barcelona og Espanyol er som regel iskold på grund af rivaliseringen, men når det kommer til Andrés Iniesta, så er der varme fra Espanyol. Iniestas rigtige gode ven Dani Jarque, som spillede i Espanyol blev fundet død i 2009.

Det var en hård tid for Iniesta, som havde kendt Jarque stort set hele sit liv og da Iniesta scorede VM-finalens eneste mål i 2010, smed han sin spilletrøje - for inde under havde han en besked til Dani Jarque og det er fortsat et af de største øjeblikke i fodboldens historie. Og det glemmer man aldrig i Espanyol.

Til dagens hjemmekamp mod Las Palmas havde Espanyols fans sat et banner op med teksten 'Tak Iniesta, for først og fremmest altid at være en ven'.

Iniestas person er noget, som mange mennesker verden over hylder som det første, når man skal tale om midtbanespilleren. På banen har han altid været en magiker med et utroligt fodskifte. Det så man senest mod Sevilla i pokalfinalen, hvor han spillede sin klart bedste kamp i hele sæsonen. Nu resterer der en håndfuld kampe tilbage i Barca-trøjen før han takker af for denne gang.

Espanyol måtte i øvrigt nøjes med 1-1 hjemme mod Las Palmas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Espanyol-fans hylder Iniesta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder