Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

3 år uden El Clásico-sejr på Camp Nou

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 6. maj 2018


3 år uden El Clásico-sejr på Camp Nou

FC Barcelona tager i aften imod Real Madrid på Camp Nou i ligaen. Turneringen har Barcelona allerede vundet, men de vil forsøge at gå igennem ligaen uden et eneste nederlag. Real Madrid møder op for at give Barcelona det første nederlag, så der venter en storkamp uanset omstændighederne.

Men hjemme på Camp Nou har Barcelona ikke været solide i El Clásico. Det er over tre år siden, at catalanerne senest vandt El Clásico på Camp Nou. Dengang vandt man 2-1 på mål af Jeremy Mathieu og Luis Suárez. Cristiano Ronaldo scorede madrilenernes mål.

Siden da er det blevet til 1-2, 1-1 og 1-3. Til gengæld har man sejret 4-0, 3-2 og 3-0 på Bernabeu i samme periode og tabt 2-0 i supercuppen. I de seneste 10 indbyrdes kampe har Barcelona vundet 5 gange, Real Madrid én gang samt én uafgjort.19-16 hedder målscoreren i disse 10 kampe.

Bookmakerne tror på en Barcelona-sejr i aften og du kan spille med og score mange penge. Hos vores partner fra Betfair tilbyder de nemlig odds 10,00 på at Barcelona henter sejren mens en madrilensk sejr giver 20,00 gange pengene igen. Du kan læse mere og spille med her.

Kampen sparkes i gang klokken 20.45 og kan ses direkte her.


Ugens mest læste

Seneste nyheder