Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Min største El Clasico-kamp

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. maj 2018


Iniesta: Min største El Clasico-kamp

Catalanernes elskede og snart forhenværende Barca-kaptajn, Andres Iniesta, er taknemmelig for at have fået søndagens gigant-kamp med på sit cv, ifølge mediet Movistar+, som har talt med legenden.

Efter søndagens 2-2 kamp i Barcelona, var Iniesta både lykkelig og taknemmelig for at have oplevet endnu en El Clasico - en kamp som, ifølge Iniesta, ikke kan sammenlignes med de tidligere El Clasico-dueller.

- Vi har jo vundet ligaen og have brug for at fejre præstationen på en eller anden måde, sagde Barca-anføreren.

- Vi ser meget frem til den sidste kamp, hvor vi for alvor kan fejre sejren foran vores fans.

- Hvad jeg tager med mig fra denne kamp? Det hele. Jeg er så heldig at få lov til at være med i endnu en El- Clasico-kamp. Det var en kamp som ingen andre. Det betyder alt for mig.

Den elegante tekniker kommenterede også på holdkammeraten Sergi Robertos røde kort, som kunne have været mere udslagsgivende for kampens forløb, eftersom catalanerne var nødsaget til at omjustere i taktikken og samtidig stadig forsøge at dominere kampen med kun 10 spillere på banen.

- Sergi Roberto? Vi tog i stedet et skridt frem på banen, hvor vi forsøgte at undgå at tabe kampen og stadig være farlige, sagde Iniesta.

- Nu kan vi heldigvis ånde lettet op, da vi jo er ligaens mestre. Det er vi meget glade for, forklarede legenden til mediet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder