Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sagde Paco farvel til Camp Nou?

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. maj 2018


Sagde Paco farvel til Camp Nou?

Det er ikke mange spillere, som har fået færre minutter end Paco Alácer. Angriberen har konstant stået i skyggen af Luis Suárez, som omvendt er blandt de spillere, der har fået flest spilleminutter. Efter kampen mod Villarreal spekuleres der nu i, om Paco sagde farvel til Camp Nou.

Efter at dommeren havde blæst i fløjten for sidste gang og tilhængerne havde forladt stadion, indtog Paco nemlig græstæppet med sin familie. Her stod han i sin spilledragt og tog billeder med familiemedlemmerne - og det kunne altså tyde på, at det var for sidste gang. Efter opgøret mod Real Sociedad fejrer man The Double og derfor var det et perfekt tidspunkt i går efter kampen.

Paco har spillet 656 minutter i La Liga svarende til godt syv fulde kampe. Det er bestemt ikke meget - men han har alligevel formået at score fire mål og lave tre assists. Paco er blot 24 år og har derfor mange år foran sig endnu - men spilletid skal han bestemt ikke forvente meget af i fremtiden i Barcelona, da Suárez er fast mand, Dembélé begynder at røre på sig og Griezmann lander med stor sandsynlighed til sommer.

I forbindelse med transfervinduet skal rigtig mange spillere videre. Bredden hos Barcelona har ikke været noget at juble af og derfor har Valverde gennem hele sæsonen stort set benyttet sig af de samme spillere.


Ugens mest læste

Seneste nyheder