Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: B-holdet tæt på nedrykning

Barcelona B: Af BarcelonaFC.dk - 12. maj 2018


Overblik: B-holdet tæt på nedrykning

For nogle år siden lå Barcelonas B-hold i toppen af Spaniens andenbedste fodboldrække. Meget snart rykker de ned i landets tredjebedste fodboldrække. Det har bestemt ikke været sjovt at spille på B-holdet i denne sæson - stort set ingenting har fungeret.

I dag ligger de seks point under stregen med bare 12 point at spille om. Der skal et mirakel til hvis de skal overleve for de kommende modstandere er langt fra dårlige. I de fire sidste kampe skal de blandt andet op mod Sporting Gijon, Cadiz og Real Zaragoza. Tre mandskaber, som ligger i toppen af rækken. Derudover møder de også 14.-pladsen Albacete og her skal der tre point på bordet hvis forhåbningerne skal holdes intakt.

Det står utvivlsomt konsekvenser for holdet, hvis de rykker ned. Flere spillere vil søge væk i jagten på højere niveau og det sender altså den catalanske ledelse på ekstra arbejde, da man inden sæsonen bestemt ikke havde regnet med en nedrykning.

Gimnastic, som er placeret lige over stregen, møder Sevilla Atletico på sidstepladsen samt Leonesa midt i tabellen. Derudover møder de topholdene Rayo Vallecano (førstepladsen) og Huesca (andenpladsen) så en catalansk redning kan ikke udelukkes, men det kræver i første omgang at man selv vinder sine kampe hvilket holdet har haft svært ved i denne sæson.

38 kampe er blevet spillet hvilket har resulteret i sølle otte sejre. 13 er endt uafgjort mens man har lidt hele 17 nederlag. 40-49 hedder målscoreren.

Bunden
16: Alcordon: 44 point
17. Almeria: 43 point
18. Gimnastic: 43 point
stregen
19. Cordoba: 39 point
20. Barcelona B: 37 point
21. Lorca: 30 point
22. Sevilla Atletico: 26 point


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder