Barca snublede i målrig kamp mod Levante: 5-4

La Liga - 13. maj 2018

FC Barcelona var uden Lionel Messi søndag aften på udebane mod Levante. Selvom argentineren scorer mange mål, så kom der også rigtig mange mål uden ham. Barcelonas forsvar var under al kritik - men værterne var ikke meget bedre til at forsvare deres mål.

Ter Stegen, Semedo, Mina, Vermaelen, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Dembélé, Suárez og Coutinho

- 5-4 71' - Suárez

2'
- Godt initiativ af Dembélé. Han kører rundt om sin modstander, holder en anden væk og tager chancen fra distancen, men bolden flyver lige over målet.

4'
- Flotte kombinationer af Barcelona som ender med et hårdt skud fra Iniesta, men keeperen redder sikkert.

5'
- Coutinho vinder et frispark på kanten af feltet.

6'
- Suárez tager forsøget, men sparker lige i muren.

9' - MÅL!
- Levante kommer i front. Svagt, svagt forsvarsspil af af Mina og Semedo, som jagter samme mand uden overhovedet at presse. Morales sender den ind i boksen til Boateng, som via overliggeren sender bolden i mål til 1-0.

11'
- Centimeter fra 2-0. Forfærdeligt forsvarsspil af Barcelona. Vermaelen og Mina har slet, slet ikke styr på noget. Mina tror Vermaelen går til manden og Vermaelen tror at Mina går til manden. Det ender med at Bardhi er helt alene på kanten af det lille felt - men han hugger på overliggeren og bolden springer i spil.

29' - ind-/udskiftning
- Vermaelen bliver skadet i en forsvarsaktion og lader sig skifte ud for Piqué.

31' - MÅL!
- Så står den 2-0. Barcelonas spil frem i banen er ekstremt langsomt. I forsvaret er det også langsomt og så kan Boateng for anden gang passere Ter Stegen selvom Semedo er tæt på at redde som sidste mand.

39' - MÅL!!
- Coutinho takker for Piqués hårde indsats, trækker ind i banen og skyder på mål. Bolden rettes lige af og går i mål til 2-1.

46' - MÅL!
- Skandaløs opdækning af Barcelona igen, igen og igen. 35 sekunder er afviklet af anden halvleg og Bardhi kanonerer kuglen i nettet. Rakitic lunter efter sin mand, Mina er fanget højt i banen og Bardhi får fri adgang til at sparke på mål. 3-1 til Levante og nu skal Barcelona have mindst to mål for at få, hvad de kom efter.

50' - MÅL!
- Så står der 4-1 og Barcelonas forsvar bliver ydmyget. De bliver fanget højt oppe og får absolut ingen hjælp af midtbanen. Mina ophæver offsiden og Boateng spilles ind i feltet hvorfra han let udplacerer Ter Stegen. TV-billeder viser dog at Boateng var offside.

56' - MÅL!
- Så står der 5-1! Barcelona er i total opløsning til et hold, som absolut ikke har noget at spille for. Semedo ophæver offsiden, Mina dækker ikke sin mand og kun Busquets fra midtbanen er nede og hjælpe. Bardhi scorer sikkert.

59' - MÅL!!
- Coutinho sparker en løs bold i mål til 5-2.

60' - ind-/udskiftning
- Dembélé og Iniesta ud. Denis og Paco ind.

64' - MÅL!!
- Coutinho hugger kuglen i kassen fra kanten af feltet til 5-3! Den bliver rettet af undervejs - men går i mål.

70' - STRAFFESPARK
- Busquets nedlægges i feltet i forbindelse med et hjørnespark. Coutinho sparker bolden i mål, men dommeren peger på pletten i stedet for at give mål.

71' - MÅL!!
- Luis Suárez sparker bolden stensikkert midt i målet. 5-4 og nu er et comeback tæt på.

74'
- KÆMPE CHANCE! Denis sender bolden perfekt ind i panden på en helt fri Suárez, men på utrolig vis formår han at heade bolden over målet.

81'
- Barca har mistet grebet og det er Levante, som jagter deres sjette mål og er tættest på.