Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Jeg er meget sur

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 14. maj 2018


Valverde: Jeg er meget sur

Ernesto Valverde valgte at ryste posen i aftes ude mod Levante. Lionel Messi var ikke rejst med og Gerard Piqué startede på bænken mens Samuel Umtiti var skadet. Det betød, at Dembélé, Mina og Vermaelen startede inde og alle tre leverede en skidt præstation.

Yerry Mina blev udstillet ved flere af målene og man kunne se, at han mangler meget før han kan komme i betragtning til en startplads på mandskabet. Han blev ofte fanget højt i banen, hans kommunikation med Vermaelen var ikke god og selvom Vermaelen har spilet rigtig godt i denne sæson, så fungerede det ikke for belgieren med Mina ved sin siden.

Vermaelen blev skadet undervejs. Dembélé forsøgte og forsøgte, men kom ikke frem til meget. Han blev skiftet ud i anden halvleg.

- Jeg er meget sur, men jeg skal se fremad. Man finder ikke løsninger på problemer ved at være sur.

- Det var en overraskende kamp på grund af resultatet og måden, som resultatet blev skabt på. Levante er i god form, de er effektive og de startede kampen rigtig flot og skabte mange problemer for os på omstillingerne.

- Du kan se på resultatet, målene vi indkasserede og tænke, at forsvaret var dårligt. Men jeg synes, at Mina viste personlighed i kampen. Jeg synes ikke, at han var dårlig. Du bør i stedet givet kredit til modstanderen effektive spil, fortalte Valverde.

Barcelona skal i midtugen til Sydafrika for at spille en venskabskamp mens Real Sociedad gæster Camp Nou i sæsonens sidste kamp i den kommende weekend.


Ugens mest læste

Seneste nyheder