Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

10 centerbacks: 1,1 milliarder kroner

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. maj 2018


10 centerbacks: 1,1 milliarder kroner

FC Barcelona har i årevis haft defensive problemer. Specielt på dødbolde var der i en årrække problemer, men det har de flot fået lukket ned for og selvom man senest lukkede fem mål ind mod Levante, så har man fortsat et af Spaniens bedste forsvar.

Kigger man på de penge, som er brugt på centerbacks i løbet af de seneste år, så er det bestemt ikke småpenge. Over én milliarder kroner er der blevet spenderet og det er bestemt ikke alle spillere, som har slået til. De dyreste forsvarsspillere har været Samuel Umtiti og Dmytro Chygrynskiy, som begge kostede 185 millioner kroner. Derefter følger Javier Mascherano (som egentlig blev købt ind til midtbanen) og Jeremy Mathieu. De kostede lige omkring 150 millioner kroner.

I 2014 blev Thomas Vermaelen hentet i Arsenal for 110 millioner kroner mens Martin Caceres, Yerry Mina og Henrique blev hentet for henholdsvis 120, 87 og 60 millioner kroner. Marlon og Piqué var de billigste; de blev hentet for 37 millioner kroner hver.

Piqué, Umtiti, Mina og Vermaelen er fortsat i klubben mens Mascherano tilbage i januar sagde stop og rykkede til kinesisk fodbold. Nu kigger Barcelona efter en ny forsvarsspiller, da Mina forventet at blive udlejet mens der endnu er tvivl om Vermaelen. I Sevilla løber Clement Lenglet rundt og det er en spiller, som Barcelona er meget interesseret i. Han koster 260 millioner kroner - men den pris stiger til 300 millioner kroner hvis Barcelona vælger at købe ham på transfervinduets sidste dage.


Ugens mest læste

Seneste nyheder