Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen held i Barcelonas Roberto-appel

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 18. maj 2018


Ingen held i Barcelonas Roberto-appel

Sergi Roberto så rødt mod Real Madrid på Camp Nou tidligere på månedens, da han i en situation med Marcelo måtte se dommeren smække det røde kort op i vejret. Han måtte herefter forlade banen og se sine holdkammerater spille til ende med 10 mand.

Efterfølgende kom det frem, at Sergi Roberto fik hele fire dages karantæne hvilket var helt uforstående, da Marcelo selv tidligere havde sparket en modstander i ryggen og efterfølgende fået sin to-dages karantæne nedsat til bare én dag.

Barcelona valgte naturligvis at appellere dommen over Roberto, men i dag er det kommet frem, at der intet var at komme efter. De fire dage står stadig ved magt og dermed må Roberto ej heller spille med søndag aften når Barcelona hjemme på Camp Nou lukker sæsonen ned mod Real Sociedad.

Det bliver tredje kamp, som Roberto skal overvære fra lægterne og han kommer heller ikke i spil når FC Barcelona møder Sevilla i den spanske Supercup, som kickstarter næste sæson.

Barcelona har nu to uger til at reagere. Hvis de vælger at tage sagen videre, så skal den for Sportsdomstolen, som skal beslutte hvorvidt karantæne skal stå ved magt eller ej.


Ugens mest læste

Seneste nyheder