Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Så meget tjener Griezmann i Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. maj 2018


Avis: Så meget tjener Griezmann i Barcelona

Det er kun et spørgsmål om tid før Antoine Griezmann officielt kan kalde sig for FC Barcelona-spiller. Aftalen mellem den catalanske klub og den franske spiller er på plads og nu erfarer avisen Sport, at de har fået indsigt i kontrakten.

Griezmann kommer til at tjene 15 millioner euro årligt på sin 5-årige kontrakt. Det er kun Messi, som tjener mere. Desuden er der inkluderet forskellige bonusordninger alt efter, hvad han individuelt og kollektivt opnår i klubben.

Desuden optjener franskmanden en 'sign-on fee' som tilføjes til de 100 millioner euro, som Barcelona betaler til Atletico Madrid for at købe ham fri. Siden aftalen kom i stand, har Atletico Madrid hærdigt forsøgt at holde på deres guldfugl, men angriberen har pure afvist.

Atletico Madrid har endda tilbudt Griezmann en løn på 20 millioner euro - altså mere end hvad han kommer til at tjene i FC Barcelona. Der er endda historier om, at madrilenerne er klar til at give ham 25 millioner euro, men han er fast besluttet på at rykke til Camp Nou denne sommer.

Aftalen er kommet i stand gennem et møde med Griezmanns søster, som også er hans agent. De personlige vilkår er på plads og Barcelona kender prisen på ham, så det er altså kun et spørgsmål om tid før skiftet gennemføres.


Ugens mest læste

Seneste nyheder