Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Deschamps: Griezmann-fremtid på plads før VM

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. maj 2018


Deschamps: Griezmann-fremtid på plads før VM

Rygterne om Antoine Griezmann til FC Barcelona fortsætter i topfart. Senest kom det frem, at franskmanden skulle have meddelt Atletico Madrid, at han vil blive i det madrilenske, men straks forlød det, at Barcelona nok skulle få sin mand.

Præsident Josep Maria Bartomeu kunne fortælle, at der var 'generelt nyt' fra den 1. juli, men spørger man den franske landstræner, Didier Deschamps, så ved Atletico Madrid, Barcelona og Griezmann, hvor spillerens fremtid er placeret fra den kommende sæson.

- Griezmann har sagt, at han vil have sin fremtid på plads inden VM og sådan bliver det også, fortæller landstræner Didier Deschamps, som naturligvis har udtaget Griezmann til VM-truppen. Frankrig er i gruppe med Australien, Danmark og Peru.

Bartomeu fortalte i dag, at Barcelona slet ikke vil udtale sig om transfers inden 1. juli, men alle forventer, at der er klarhed over Griezmanns fremtid inden. VM sparkes nemlig i gang den 14. juni og franskmanden har ikke planer om, at skulle løbe rundt på de russiske baner iført den franske nationaldragt mens han funderer over, hvor han skal spille fra den kommende sæson.


Ugens mest læste

Seneste nyheder