Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og Real Madrid kæmper om Miralem Pjanic

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 30. maj 2018


Barca og Real Madrid kæmper om Miralem Pjanic

En transferkrig mellem FC Barcelona og Real Madrid kan være lige om hjørnet. Adskillige udenlandske medier beretter nemlig at begge klubber har et godt kig på Juventus' bosniske storspiller Miralem Pjanic. Men Juventus er ikke lige frem glade for at skulle sælge ham.

Pjanic er en alsidig midtbanespiller, som er rigtig god til at skabe spillet og har nogle utrolige skud fra distancen, men samtidig kan han falde dybt og forsvare målet fra midtbanen. Hans alsidighed er noget, som Barcelona glæder sig over, mens Real Madrid ser ham som en erstatning for Luka Modric. Det melder Sky Sports.

Juventus købte Pjanic fra AS Roma tilbage i 2016 for 32 millioner euro. I dag vurderes han til at være 65 millioner euro værd - ikke fordi, at han har spillet sig selv dobbelt så god, men fordi, at markedet er vokset med hastige skridt.

I første omgang lader det ikke til at Juventus er glade for at skulle sælge en profil, men der er ingen tvivl om, at hvis FC Barcelona og Real Madrid jagter Pjanic på samme tid, så kan Juventus helt sikkert presse prisen langt højere end 65 millioner euro.

Pjanic er 28 år og har spillet 91 kampe for Juventus med 15 mål til følge. I Roma blev det til 185 kampe og 30 mål.


Ugens mest læste

Seneste nyheder