Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sport Bild: Bayern klar til at sælge Thiago

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 1. juni 2018


Sport Bild: Bayern klar til at sælge Thiago

Den tidligere Barca-tekniker, Thiago Alcantara, kan blive sommeren helt store transfer - det tyske medie hævder at Bayern er klar til at skille sig af med midtbanestjernen, som ikke bliver en del af Bayerns fornyelses-strategi for den kommende sæson.

Ifølge det store tyske fodboldmagasin, Sport Bild, er tyskernes præsident, Uli Hoeness, klar til at skille sig af med den stærke dribler, allerede denne sommer, da Thiago ikke forventes at indgå i fremtidsplanerne i klubben.

Thiago er lige nu samlet med det spanske landshold, hvor holdet forbereder sig til VM i Rusland, som jo skydes igang om 2 uger - og hvor den spaniernes træner, Julen Lopetegui, jo satser stort på Thiago som en af de vigtigste spillere på landsholdet.

Forlydenhederne fra Tyskland er gode nyheder på Camp Nou.
FC Barcelona vil naturligvis, uden at blinke, være klar til at hente Thiago hjem til Catalonien, specielt efter Iniestas nylige farvel.

Thiago ville være det perfekte match for Valverde, ifølge flere eksperter, da spanierens spillestil vil kunne give Barca den boldomgang på midtbanen, som man jo kommer til at savne efter Iniestas afsked.

Det tyske medie hævder at en afklaring vil blive meldt ud af Bayern efter VM - og at prisen for Thiagos eftertragtede underskrift vil ligge i omegnen af 600 mio kr.


Ugens mest læste

Seneste nyheder