Landskampe - 2. juni 2018

Frankrig spillede i går testkamp mod Italien og det kom de rigtig godt fra. Allerede fem minutter inde i opgøret stod Samuel Umtiti det rigtige sted, da Mbappes forsøg blev halvklaret og returen sparkede Barcelona-manden i kassen til 1-0.

2-0 blev det efter en halv time, da Antoine Griezmann med en utrolig præcision satte et straffespark i mål. Italien kom dog også på tavlen, da Leonardo Bonucci huggede en retur fra keeper Hugo Lloris i mål. 2-1 ved pausen og kampen var fortsat åben, men Ousmane Dembélé lukkede og slukkede med et flot mål.

Efter en times spil forsøgte Mbappe at spille bolden ud til Dembélé, men bolden blev blokeret og efter en tilfældighed strøg bolden ud til Dembélé, som krøllede den over i det lange hjørne til kampens slutresultat 3-1.

Dembélé fik lov til at spille 71 minutter mens Umtiti spillede hele kampen.