Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Juventus har sat pris på Pjanic

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. juni 2018


Avis: Juventus har sat pris på Pjanic

Juventus' bosniske midtbaneprofil, Miralem Pjanic, har i den seneste uges tid været i medierne på grund af interesse fra FC Barcelona og Real Madrid. Det har fået Juventus til at sætte en pris på bosnieren i håbet om, at de kan holde de to spanske klubber væk.

Juventus er ikke klar til at sælge Pjanic, men alligevel erfarer Tuttosport, at italienerne har gjort det klart, at Pjanic koster 80 millioner euro svarende til godt 600 millioner kroner. Skulle en klub være klar til at byde dette, så vil Juventus være klar til at forhandle.

Skulle Miralem Pjanic blive solgt denne sommer, så har Juventus allerede set en erstatning i Sergej Milinkovic-Savic, men det er alle tråde, som skal gå op i en højere enhed før det bliver en realitet: Pjanic er ikke førstevalg i hverken FC Barcelona eller Real Madrid og derfor er det langt fra sikkert, at han denne sommer skifter til Spanien.

Juventus' ledelse har i øvrigt været godt tilfredse med samtlige spillere i truppen hvorfor man ikke frivilligt går ud og sælger. Kun de spillere, som ønsker at forlade klubben, bliver solgt - ellers kan man forvente en stort set intakt trup fra den kommende sæson.

28-årige Pjanic har spillet 435 kampe som professionel fodboldspiller.


Ugens mest læste

Seneste nyheder