Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca skifter mening: Vil have Arthur nu

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. juni 2018


Barca skifter mening: Vil have Arthur nu

FC Barcelona har sikret sig købsretten af Gremios midtbanespiller Arthur, men i første omgang var planen, at han skulle lande i Catalonien til januar, men efter de seneste begivenheder har FC Barcelona nu skiftet mening.

Ifølge Mundo Deportivo forsøger klubben at kapre Arthur allerede denne sommer, da Carles Alena for nyligt blev opereret i Finland og mister hele sæsonoptakten samt starten af den kommende sæson. Alena stod ellers for en forfremmelse og skulle være en del af førsteholdet, men på den front mister man altså en mand.

Det kan give plads til Arthur, som meget gerne vil skifte allerede denne sommer. Han tager det dog roligt og venter blot på at der kommer noget nyt. Arthur koster 225 millioner kroner, så det kræver også at Barcelona er klar til at punge ud.

Gremio har vundet to af de seneste fire kampe, spillet én uafgjort og tabt den seneste kamp. Det skete hjemme mod Palmeiras, hvor Arthur startede på banen og ikke kunne hjælpe sit hold til sejr. Willian nettede ved den lejlighed to gange i anden halvleg. Næste kamp for Arthur og co. er hjemme mod America MG i morgen klokken 21.00.


Ugens mest læste

Seneste nyheder