Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca giver grønt lys til Dembele

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 11. juni 2018


Medie: Barca giver grønt lys til Dembele

Liverpool-ledelsen er stadig ved at komme sig over det mislykkede forsøg på at hente Lyons største stjerne, Nabil Fekir, som englænderne ellers var milimeter fra at skrive kontrakt med.

Under mystiske omstændigheder faldt handelen igennem mellem de to klubber - og dermed retter englænderne sigtekornet mod den spanske østkyst, hvor en anden franskmand figurerer, i form af Ousmane Dembele.

Ifølge det engelske medie, The Mirror, har det engelske tradiotionshold nu indledt jagten på Barcas unge milliard-indkøb, Dembele, efter at Fekir-handlen jo gik i vasken.

Og catalanerne skulle efter sigende være indstillede på at give slip på den unge franske komet, som ikke har haft den nemmeste første sæson på Camp Nou.

De spanske mestre skulle angiveligt være villige til at lade Dembele forlade Barcelona, på betingelse af at Liverpool tegner en to-årig låneaftale med den 21-årige stjerne - da catalanerne ikke vil sælge Dembele, ifølge mediet.

Dembele ankom til Barcelona sidste sommer, hvor den franske landsholdsspiller kostede catalanerne små 1,1 mia. kr.Ugens mest læste

Seneste nyheder